Фотограф за абитуриентски бал

Фотограф от Щрак! ще заснеме организирания от вас абитуриентски бал:

Вариант 1 – Абитуриентска фотосесия – 120 лева

  • Ангажимент на фотографа до 1 час, която включва портретна фотосесия с абитуриента или отразяване на семейното тържество и снимки с родители, роднини и приятели.

Вариант 2 – Цялостно заснемане – 290 лева

  • Ангажимент на фотографа до 5 часа;
  • Във времетраенето могат да се включат:  снимки от подготовката на абитуриента,  фотосесия,  снимки с родители, роднини и приятели по време на семейното тържество,  изпращането в училището, взимането на класния ръководител, шумната веселба непосредствено преди влизането в ресторанта или на друго централно място;

Уточнения:

  • За реализирането на хубава фотосесия във вариант 1,  е добре акцентът на снимки да бъде абитуриента, тоест в нея може да участва само той и евентуално най-много един негов близък/приятел.  
  • При заснемане в няколко различни локации по време на бала (училище, класната, ресторанта), с оглед голямото струпване на хора и автомобили на тези места, следва да предвидите едно място за фотографа в автомобила на абитуриента или в друг придружаващ автомобил.
  • Ще получите минимум 60 обработени снимки на снимачен час в архив за изтегляне от интернет, не по-късно от 10 дни след събитието.
  • За ангажименти извън София се доплаща транспорт.

За повече информация и запазване на дата се свържете с нас.

Допълнителни услуги:

Присъствие на фотографа повече от 1 час
Малко просрочено време е подарък от нас 🙂
50 лева/час
Заснемане извън София 30 лева/100км в двете посоки + нощувка за по-далечни дестинации
Луксозна фотокнига
20×20 см. и 30 страници със снимките от абитуриентския бал. (Срокът за получаване на книгата е от 10 до 20 дни след получаване на снимките.)
120 лева

 

Галерия снимки от абитуриентски балове